SPECIALITATI MEDICALE

medicina-interna

MEDICINA INTERNA

Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul ne-chirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne.

diabet-nutritie-bolimetabolice

DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLIC

Diabet, nutritie si boli metabolice reprezinta specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul pacientilor cu tulburari de metabolism.

baby with dermatitis problem rash. Allergy suffering from food allergies. Close-up atopic symptom on skin cheeks. concept

DERMATO-VENERICE

Dermatologia este o ramura a medicinii care se ocupa de cel mai mare organ, pielea, precum si de bolile acesteia, urmareste explicarea, diagnosticarea bolilor de piele necontagioase si contagioase .

SPECIALITATI CHIRURGICALE

chirurgie-generala

CHIRURGIE GENERALA

Chirurgia generala este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor chirurgicale ale abdomenului, precum si a altor afectiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialitati….

Doctor listening breath of baby in pregnant female abdomen

OBSTETRICA - GINECOLOGIE

Ginecologia este o specialitate medicala care se ocupa cu bolile sistemului reproducator feminin. Obstetrica este o specialitate medicala care se ocupa cu fiziologia si patologia sarcinii si a nasterii..