Ginecologia este o specialitate medicala care se ocupa cu bolile sistemului reproducator feminin (uter, vagin, ovare). Clinicile medicale AIS Clinics & Hospital furnizeaza o paleta larga de investigatii diagnostice specifice: analize de laborator, ecografie transvaginala si abdominala. Examenul citologic vaginal si mamografia sunt examenele de baza in screeningul cancerului de col uterin si cancerului mamar, cele mai frecvente cancere din randul populatiei feminine.

Obstetrica este o specialitate medicala care se ocupa cu fiziologia si patologia sarcinii si a nasterii, respectiv de tratamentul femeii si a pruncului in perioada pre-natala, natala si post-natala. Serviciile de obstetrica furnizate in cadrul AIS Clinics & Hospital cuprind diagnosticarea sarcinii si monitorizarea clinica, precum si investigarea cauzelor de infertilitate si depistarea la timp a anomaliilor cromozomiale. In aceasta directie in cadrul laboratorului nostru se pot efectua analize de laborator specifice (determinari hormonale si fertilitate, bacteriologie si serologie antibacteriana, virusologie si serologie antivirala) si investigatii ecografice de ovulatie si de sarcina.

Chirurgia generala este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor chirurgicale ale abdomenului, precum si a altor afectiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialitati, care necesita tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afectiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, neurochirurgicale, endocrine, chirurgie oncologica etc