Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul ne-chirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. Specialitatea medicina interna se adreseaza adultilor.

In acelasi timp, medicina interna trebuie sa combine informatii venite de la alte specialitati medicale si chirurgicale, de la explorari imagistice/functionale si sa aplice pacientului un tratament optim.

Specialistii de medicina interna (care se numesc si „internisti”) au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie. Specialistii acestei discipline diagnosticheaza si trateaza adultii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare, etc.

Medicul internist poate sa initieze sau sa continue un tratament pentru diverse afecțiuni. Prin medicina interna se furnizeaza pacienților si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva. Concomitent medicul de medicina interna discuta cu pacientii optiuni reale si individuale de regim si mod de viata, pentru ameliorarea simptomelor bolii si pentru imbunatatirea calitatii vietii.

ServiciuDR ARON RamonaDR BARBUR DanaDR COCU DanielaDR SEGARCEANU Viviana Maria
Medic SpecialistMedic SpecialistMedic SpecialistMedic Primar
Pret RONPret RONPret RONPret RON
CERTIFICAT A5 CU TIMBRU 120
CERTIFICAT/ADEVERINTA/REFERAT MEDICAL 60606060
CONSULTATIE 180180180
CONTROL 90909090
EKG 707070
PACHET CONSULT+EKG 220220220220
REFERAT HANDICAP60606060
REFERAT PENSIE 60606060